Nacházíte se: ÚvodAktualityPříjem žádostí na poskytnutí nadačního příspěvku II. etapa
Dnes je 10.07.2020

Příjem žádostí na poskytnutí nadačního příspěvku II. etapa

Nadace 700 let města Plzně přijímá ve druhé etapě žádosti o podporu, a to nejen na konkrétní akce, ale také na činnost. První část roku byla ve všech oblastech poznamenána opatřeními, která byla spojena s pandemií koronaviru. Rádi bychom proto podpořili kulturní, sportovní, vydavatelské i jiné projekty, které se budou do konce roku konat. Jsme připraveni pomoci i tam, kde už se akce uskutečnila, ale nepodařilo se ji plně financovat dle předpokladu. Žádat mohou noví zájemci, ale i ti, kteří již příspěvek v tomto roce obdrželi a je možné požádat i na stejný projekt, kam už je z naší strany podpora směřována. Zároveň správní rada nadace schválila výjimku a lze zažádat i na běžnou činnost. Formuláře najdou zájemci v sekci "Žádosti".

Žádosti na projekty jsou jednotné, nerozlišuje se oblast, na kterou je žádáno. Žádost o podporu na činnost je samostatná. Žádosti je nutné podat do kanceláře nadace do 7. srpna 2020.

dikydetem.png