Nacházíte se: ÚvodŽádosti
Dnes je 22.02.2018

Žádosti

Nadační příspěvky

U Nadace 700 let města Plzně je možné žádat o příspěvek na pořádání kulturních, sportovních projektů a na vydavatelské aktivity. Příspěvky jsou určeny výhradně na podporu aktivit na území města  Plzně. Formuláře žádosti je možné získat na těchto stránkách a s příslušnými přílohami je OSOBNĚ podat do kanceláře nadace (Kopeckého sady 11, kancelář č. 1.7) v termínu 1. prosince 2017 - 31. ledna 2018 do 15:00 hod. včetně.

Na základě § 353 Občanského zákoníku  nadace nesmí poskytnout příspěvek svému zakladateli. To platí i pro případ poskytnutí nadačního příspěvku osobě zakladateli blízké, tedy organizacím, které jsou založeny (stejně jako nadace) městem Plzeň. Od těchto organizací nebudou žádosti o poskytnutí nadačního příspěvku přijímány.

Žádost pro jednotlivé oblasti bude možné stáhnout zde (žádosti prosím nesvazujte a čestné prohlášení odevzdávejte na zvláštním listu):

Rok 2018:

Žádost o poskytnutí finančního příspěvku pro rok 2018 v oblasti kultury - příjem 1. 12. 2017 - 31. 1. 2018 do 15:00 hod. včetně

Žádost o poskytnutí finančního příspěvku pro rok 2018 v oblasti sportu - příjem žádostí příjem 1. 12. 2017 - 31. 1. 2018 do 15:00 hod. včetně

Žádost o poskytnutí finančního příspěvku pro rok 2018 v oblasti vydavatelských aktivit - příjem žádostí příjem 1. 12. 2017 - 31. 1. 2018 do 15:00 hod. včetně

Loga ke stažení