Nacházíte se: ÚvodŽádosti

Žádosti

Nadační příspěvky

Přijímaní žádostí o poskytnutí nadačního příspěvku - II. etapa

Nadace 700 let města Plzně přijímá ve druhé etapě žádosti o podporu, a to nejen na konkrétní akce, ale také na činnost. První část roku byla ve všech oblastech poznamenána opatřeními, která byla spojena s pandemií koronaviru. Rádi bychom proto podpořili kulturní, sportovní, vydavatelské i jiné projekty, které se budou do konce roku konat. Jsme připraveni pomoci i tam, kde už se akce uskutečnila, ale nepodařilo se ji plně financovat dle předpokladu. Žádat mohou noví zájemci, ale i ti, kteří již příspěvek v tomto roce obdrželi a je možné požádat i na stejný projekt, kam už je z naší strany podpora směřována. Zároveň správní rada nadace schválila výjimku a lze zažádat i na běžnou činnost.

Žádosti na projekty jsou jednotné, nerozlišuje se oblast, na kterou je žádáno. Žádost o podporu na činnost je samostatná. Žádosti je nutné podat do kanceláře nadace do 7. srpna 2020.

Žádost podpora projektu

Žádost běžná činnost

Formulář vyúčtování

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

U Nadace 700 let města Plzně je možné žádat o příspěvek na pořádání kulturních, sportovních projektů a na vydavatelské aktivity. Příspěvky jsou určeny výhradně na podporu aktivit na území města  Plzně. Formuláře žádosti je možné získat na těchto stránkách a s příslušnými přílohami je OSOBNĚ podat do kanceláře nadace (Kopeckého sady 11, kancelář č. 1.7). Pro rok 2020 se žádosti přijímají od 2. prosince 2019 do 30. ledna 2020, 14:30 hodin.

Pro veškeré dotazy ohledně vyplnění žádostí nás laskavě kontaktujte

výhradně na telefonu 378 035 300

Na základě § 353 Občanského zákoníku  nadace nesmí poskytnout příspěvek svému zakladateli. To platí i pro případ poskytnutí nadačního příspěvku osobě zakladateli blízké, tedy organizacím, které jsou založeny (stejně jako nadace) městem Plzeň. Od těchto organizací nebudou žádosti o poskytnutí nadačního příspěvku přijímány. Od roku 2019  je nutné dodávat vyúčtování na základě přiloženého formuláře.

Formulář pro vyúčtování nadačního příspěvku za rok 2019

Žádost pro jednotlivé oblasti je možné stáhnout zde (žádosti prosím nesvazujte):

Rok 2020:

Žádost o poskytnutí finančního příspěvku pro rok 2020 v oblasti kultury

Žádost o poskytnutí finančního příspěvku pro rok 2020 v oblasti sportu

Formulář pro vyúčtování nadační příspěvku 2020

Žádost o poskytnutí finančního příspěvku pro rok 2020 v oblasti vydavatelských projektů

Loga ke stažení

dikydetem.png